Az orvosok figyelmeztetnek, súlyos következményei lehetnek a suna-fiatalításnak

/
/
3499 megtekintés

Az ezekért felelős hivatalok arra figyelmeztetnek, hogy csak ésszel a suna-fiatalítással, mert baj lesz.

Az Egyesült Államok Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivtalának jelentése szerint suna-fiatalító berendezések biztonsága és hatékonysága nincs teljes egészében felmérve. A szerkezetek rendszerint lézerrel vagy rádiófrekvenciás hullámokkal kezelnek olyan abnormális hüvelyi szöveteket, mint a rákos elváltozások vagy a szemölcsök. A készüléket emiatt csak olyan nőgyógyászok használhatják, akik erre engedélyt kaptak a hivataltól.

A cégek azonban úgy igyekeznek reklámozni a gépeiket, amelyek mindenféle, kéjbarlanggal kapcsolatos problémára megoldást nyújtanának. Mintha egy aszfaltozáshoz használt légkalapáccsal próbálnánk szuvas fogat fúrni, a nők olyan tüneteket is szeretnének ezekkel a szerkezetekkel orvosolni, amire kifejezetten nem alkalmas, sőt káros elváltozást is okozhat. Ha kiszárad az alagút, vagy nincs étvágy az ágyban, akkor rohannak lézereztetni, aztán csodálkoznak, ha valami fájdalmas seb keletkezik a beavatkozás helyén.

Igyekeznek felhívni tehát a nők figyelmét, hogy bármilyen panasz esetén előbb az orvosukkal konzultáljanak, majd csak indokolt esetben forduljanak az effajta kezelések felé. A nem várt mellékhatások ugyanis a cégek jó hírnevét is besározhatják, hiszen a szenvedő felek azt gyaníthatják, hogy nem bennük, hanem az eszközökben van a hiba, és a gyártókban, akik ezeket a hibákat elhallgatják. Szóval hölgyeim, csak okosan az effajta beavatkozásokkal.