Békésen falatoztak az autóban, amikor egy férfi a kolbászával kopogott az ablakon

/
/
1717 megtekintés

Anya és lánya éppen sült krumplit majszoltak, amikor egy férfi bedugta a cerkát az ablakon.

Több, mint valószínű, hogy nem az időt szerette volna megkérdezni az az angliai férfi, aki egy békésen eszegető anya-lánya duóra erőltette rá a cerkáját. A két hölgy sült krumplit falatozott a kocsiban, amikor a maratoni ivászatról megtérő John Henson minden indok nélkül az autónak kezdte csapkodni a kolbászát. A két nő érthetően megrettent, egyikük a férfihoz is vágta a sült krumplit és sebtiben feltekerték az ablakot.

A férfi persze ettől nem állt le, tovább folytatta a műsort még akkor is, amikor mindkét nő üvöltve közölte vele, hogy takarodj. Megpróbáltak elindulni, de a férfi eléjük állt, majd a műsor végeztével letolta a nadrágot és odakulázott az angliai Redcar központjának aszfaltjára.

A 44 éves férfi hajnal óta egy nightclubban ivott, mulatozott és kokózott, ami annak tükrében nem meglepő, hogy információk szerint régóta alkoholproblémákkal küzd. A bíróság 18 hónap közmunkára ítélte a mutatványáért, plusz 30 ezer forint kártérítést kell fizetnie a két nőnek (fejenként), plusz egy arra kószáló személynek is, aki akaratán kívül szemtanúja volt a nem kívánt virslimustrának.