Az erkélyről akart az utcára kullantani, pechére pofával zuhant a járdára

/
/
3950 megtekintés

Szemtanúk szerint az erkélyről akart egy barnamacit tolni a járókelőkre, de elvesztette az egyensúlyát és leesett a hatodikról.

Egy húszéves angol férfit szállítottak súlyos sérülésekkel kórházba egy spanyolországi nyaralóhelyen, mert szemtanúk szerint leesett egy szálloda hatodik emeleti erkélyéről. A Magalufi háromcsillagos hotel erkélyéről a járdára zuhanó férfi a járókelőket akarta nyakon kullantani, amikor elveszítette az egyensúlyát és lezuhant.

A baleset péntek hajnalban történt, és minden bizonnyal az angol fickóban volt pár kanyar alkohol. A 25 métert zuhanó fiatal kimászott az erkélyre, kitolta a farát a perem szélére és miután kisajtolt magából pár barna gudicsot, a mélybe zuhant egyenesen arccal a járdára. A kiérkező mentők a helyszínen stabilizálták, és annyit árultak el az állapotáról, hogy egyelőre nem indulhat arc-szépségversenyen. Összetörte magát, bár a fiatal fiú esete nem egyedi. Idén már három angol hagyta ott a fogát azért, mert hoteljük ablakából vagy az erkélyről próbáltak a medencébe ugrani, sikertelenül.