Megbüntették a férfit, aki szerény jövedelme miatt videózta, ahogy egy utcalánnyal hentereg

/
/
1885 megtekintés

Egy órát fizetett, pechére 15 perc után kiszúrta a kéjhölgy a feléjük fordított kamerás mobilt, hívta is a zsarukat.

Nem úgy végződött a légyottja annak a harmincéves férfinak, aki barátnő híján a neten rendelt magának egy örömlányt. Ahogy azt illik, gondosan ki is nézte a számára szimpatikus perszónát, csak azt felejtette el, hogy a tiltott dolgok is fel vannak sorolva a megengedettek mellett. Gondolta, majd jól elrejti a mobilt, ami rögzíti az egy órás menetet, de a szemfüles kurtizán 15 perc után kiszúrta a kamerás mobilt.

Azon nyomban leugrott emberünkről, aki mindent tagadott, de a nőszemély sem volt rest és tárcsázta a zsarukat. Ott már nem volt mese, a férfi bevallotta, hogy tényleg videózott, de az okokat is elmondta. Magyarázatában szerény fizetése állt, amiből nem engedheti meg magának, hogy naponta, hetente effajta szolgáltatást vegyen igénybe, ezért úgy gondolta, lekameráz egyet, aztán elrakja a recsialbumba a szűkösebb időkre.

A férfi végül bűnösnek hozták ki a dologból, de szerencséjére pénzbüntetéssel megúszta. 53 ezer forintot kell fizetni a nőnek, és ennyivel le is tudta. Drága menet volt, de örülhet.