Lelőtték, feldarabolták majd grillpartin tálalta fel a szeretőt egy házaspár

/
/
4755 megtekintés

A horrorsztori alapja egy házasságkötéskor tett fogadalommal indult.

Kelly és Jason Cochran a kétezres évek elején házasodtak össze, és egy olyan fogadalommal pecsételték meg boldogságukat, ami kimondva is bizarr. Megegyeztek, hogyha valaha is megcsalná egyik a másikat, akkor nem fogják hagyni, hogy egy harmadik fél bele rondítson a házaséletükbe, ezért a szeretőt elteszik majd láb alól.

Tíz év múlva az asszony félrelépett és összejött egy Chris Regan nevű 53 éves férfival. Nem sokáig maradt titokban, ezért a férj emlékeztette az asszonyt a korábbi fogadalomra. A feleség áthívta Christ, a férj pedig annak módja szerint lepuffantotta a férfit. A lelőtt szeretőt fűrésszel darabolták fel, a maradványokat pedig szemeteszsákba pakolva az erdőbe vitték.

Chris Regan

A történet egyik legdurvább része talán az volt, hogy a férj a szerető levágott kezével integetett az asszonynak, hogy az örökre intsen neki búcsút. A másik bizarr vallomás szerint Kelly és Jason néhány nap múlva grillpartin tálalta fel a lelőtt férfi maradványainak egy részét a kedves szomszédoknak, akik mit sem tudtak a sült hús kilétéről.

Teltek-múltak az évek és a feleség rájött, hogy az egyetlen ember, akit életében a legjobban szeretett, az a lelőtt szerető volt, akinek halála a férje lelkén szárad. Annyira megharagudott rá, hogy eltette őt is láb alól. A férfit leütötte, majd túladagolásnak álcázva a sztorit előbb heroinnal teleinjekciózta és megfojtotta.

Kelly Cochran

Kihívta a mentősöket, aki mire megérkeztek, persze már nem tudtak segíteni. A boncolásig maga a feleség is azt hitte, hogy ezt is megússza, de a vizsgálatok kiderítették az igazságot. Kellyt annyira megizzasztotta a rendőrség, hogy az évekkel korábbi szeretős dolgot is bevallotta, ezért a most 34 éves nőt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Egyes vélemények szerint nem kizárt, hogy ennél jóval több haláleset száradhat az asszony lelkén.

 

Meghívta barátait vacsorára, ahol a saját levágott és megfőzött lábát szolgálta fel