Szétcuccolta a saját sunáját, ezért most mindenkit óvatosságra int a hancúr-függő nőszemély

/
/
22164 megtekintés

Nőtársainak meséli el saját tapasztalatain keresztül, hogy mire ügyeljenek, ha nem akarnak kopott western ajtókat a kecses szeméremnyílások helyére.

Nadia Bokody párkapcsolati témájú cikkeket ír, főleg hálószobai titkok témakörben, aki válása után a műanyag játékszerek rabja lett. Nem azért mert effajta érdeklődése és fétise van, hanem inkább nem akart hirtelen beleugrani egy új kapcsolatba.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Egyszer tanácsot adott egy játékszerekkel kapcsolatos témában, de mivel még nem volt hozzájuk szerencséje, megvette élete első vibrijét. Mondani sem kell, hogy függőként napi 5-6 alkalommal is használta. A sok bevetésnek azonban meg lett az ára, hiszen miután fájdalmat érzett odalent, felkereste a nőgyógyászát, aki lerántotta a titokról a fátylat.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

A mindig maximum erősségen dolgozó műanyag gyönyör sebeket ejtett a kéjbarlangjában, emiatt Nadia azzal a tanáccsal látja el nőtársait, hogy férfi híján lassan és fokozatosan adják át magukat az élvezeteknek. Az orvosa el is tiltotta az elemes játékszertől addig, amíg az okozott sebek be nem gyógyultak. A sérülések azonban nem tántorították el, szorgosan gyűjti a hálószobába a különféle kiegészítőket.

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Szóval ha nem akartok leharcolt western ajtókat a kecses szeméremajkak helyére, akkor csak óvatosan!