Ebben a városban még a rendőr sem büntethet meg nyilvános toszásért

/
/
14686 megtekintés

Előfordul, hogy a nyílt utcán jön meg a kedvünk egy kis hancúrhoz, így ha ebben a városban keményszik meg a cerka, akár nyilvánosan is előkaphatod a gatyából.

Sajnálatos módon nem itthon lehet bünti nélkül előkapni a gyíkot, hanem a mexikói Guadalajárban. Aki imádja az effajta kalandot, az bátran reszelhet egy nagyot az ottani parkokban, köztereken, városközpontban, mert ha szerencséje van, akkor nem kap egy vaskos csekket a tettéért.

A szabály az, hogy a nyilvános etyepetye tiltott, megbüntet érte a rendőr, de csak akkor, ha valaki jelenti azt a rendőrségen. Szóval ha kutyapózban küldöd a csajodnak fényes nappal egy múzeum lépcsőjén és a rendőr pont arra jár, maximum csak nézheti, de nem tehet semmit, amíg azt be nem jelenti valaki, hogy őt márpedig zavarja.

A módosításra azért volt szükség, mert a mexikói rendőröket elég könnyű lefizetni, de ha a nyilvános kamaty legális, akkor a kanos párnak eszébe sem jut, hogy lefizesse az arra járó rend éber őrét. Ezáltal a rendőrök tényleg azokat a munkákra fognak koncentrálni, amelyek sokkal fontosabbak egy közszeméremsértésnél.

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!