Te kinek adnád át a helyed? Döntésed elárulja milyen ember vagy

/
/
5763 megtekintés

Nézd meg alaposan ezt a képet, és dönts el kinek adnád át a buszon, metrón, villamoson, vonaton vagy trolin a helyedet?

A kisfiúnak

Elgondolkodtató a választásod, ugyanis a kisgyerekek sosem utaznak egyedül, felnőtt kísérete nélkül. Ha a kisfiúra esett a választásod, olyan személyiségtípus lehetsz, aki általában könnyen veszi az életet. Nem aggódsz fölöslegesen, inkább nyugis és vidám ember vagy. Jószívű vagy, talán még a sportokat is kedveled és űzöd. Ha úgy gondolod, a kisfiú egyedül utazik, és ezért szorul a segítségedre, választásod nagylelkűségre, gyengédségre, kedves természetre utal. Kedveled a barátokat, de nem velük töltöd a legtöbb időt. Vélhetően boldog gyermekkorod volt, összetartó családban nőttél fel.

A terhes anyukának

Talán sokszor utaztál már együtt kismamákkal tömegközlekedési eszközökön. A rajz alapján feltételezhető, hogy a kismama még ebben az előrehaladott állapotban is dolgozik, vagyis a munka és a várandósság összeegyeztetése komoly kihívásokat jelenthet számára. Szóval, legyél férfi vagy nő, ha a kismamának segítenél a legszívesebben, minden bizonnyal átgondolt és megfontolt személyiségtípus vagy, reálisan látod a világot magad körül, és képes vagy építő kritikát is megfogalmazni. Együtt érzőnek, segítőkésznek ismernek téged, aki ugyanakkor pontosan tudja, merre és hogyan haladjon a céljai felé.

Az idős úrnak

Attól, hogy valaki idős, nem feltétlenül mozgásképtelen. Nagyon sok idős ember használja nap mint nap a tömegközlekedést, és nagyon jól boldogul egyedül is az életében. Ha te mégis úgy döntöttél, az idős ember igényli az ülőhelyet a leginkább, számodra fontosak lehetnek a hagyományok, a gyökerek, a kulturális értékek. Erkölcsösen, etikusan éled az életedet. Tiszteled, elismered az idős emberek élettapasztalatát. Érdekelnek a régi történetek, szívesen tanulsz a múltból, és talán a nagyszüleid által képviselt értékek is fontosak a számodra. Az idős, magányosnak tűnő férfire esett a választásod, ez pedig mély érzésekre, érzékenységre is utal a változások iránt. Vélhetően foglalkoztat a karma, ezért minél több jót szeretnél tenni az életedben.