Megtalálták a pokol bejáratát, a rejtélyes lyukból hatalmas lángok törnek fel

/
/
2490 megtekintés

Mi is átélünk hasonlót, amikor egy átmulatott éjszaka után letolsz egy extra csípős gyrost és reggel irdatlan hascsikarásra ébredsz, majd lángol a budi a dupla csilitől.

Az arkansasi Midwayben találtak rá a pokol bejáratára, ahol egy magánbirtokon található lyuk hirtelen 3,6 méter magas lángokat kezdett okádni. Valójában nem a Sátán műve, ahogy azt a címben jeleztem, de bátran lehet még fogadni, hiszen a hatóságok sem találtak rá magyarázatot az eltelt egy hónap alatt.

Megindultak a konteók és a találgatások, de a helyi szakemberek eddig csak nyomoznak a fura jelenség után. Egy környéket jól ismerő túrázó azt mondta a helyi lapnak, hogy a lyuk már legalább tíz éve ott van, talán egy állaté lehet, amit a geológusok spéci kamerákkal kezdtek el vizslatni. A mormotaüreg részére részben rábólintottak, de a lángokra egyelőre ők sem tudnak magyarázattal szolgálni.

A környéken működő energiacégek is ellenőrzéseket indítottak, de semmilyen gázszivárgást vagy egyéb, üzemanyag tartályokhoz köthető anomáliákat nem derítettek fel. A nyomozók most azt tervezik, hogy mintákat vesznek a talajból, ami hátha közelebb viszi őket a megoldáshoz.