Csokidákót majszolt az újságírónő, de a szemfülesek sokkal izgalmasabbat fedeztek fel a fotóján

/
/
12147 megtekintés

Nadia Bokody nem a szívbajos újságírók közé tartozik, éppen csokilőcsöt majszolt, amikor észrevettek a fotóján valami nagyon érdekeset.

Nadia Bokody neve ismerős lehet azok számára, akik szívesen csemegéznek erotika témájú cikkeket. Nemrég mi is írtunk róla, hogy miként cuccolta szét a saját sunáját, mert nem csak figyelmetlen volt, de óvatos sem. Az önkielégítés iskolai oktatásáról is tartott már egy-két szorgalmazó jellegű nyilatkozatot, ám ezúttal egy fotót posztolt, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Az újságírónő instagram oldalán olyan képeket oszt meg, amiken nem sok ruhát villant meg a testén, de egy szeptemberi fotóján egy csokidákót majszol. A lelkes követőket mégsem ez botránkoztatta meg, hanem a nő bugyija, vagyis az, ami az alatt látszik. Nadia ugyanis leleplezte magát a csipke fehérneművel, hiszen egyértelműen látszik a fekete bozont.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nadia (@nadiabokody) által megosztott bejegyzés,

Érkeztek is sorjában az elégedetlenkedő kommentek, de Nadiat sem abból a fából faragták, aki ne állna ki az igazáért. Szép sorjában osztotta ki azokat, akik a babapopsi simaságú püspökfalatokat tartják előnyben, mint mondja, az ilyen férfit kirugdalná az életéből, és neki ne mondja meg senki, hogy miként tartsa magát karban odalent.