Ha nem vágod ki az a fickó a VENOM plusz jelenetében, akkor most eláruljuk

/
/
5560 megtekintés

Nem mindenki vágja, hogy ki is volt az a fickó a VENOM plusz jelenetében, ezért most felvilágosítunk.

Október negyedikén érkezett meg a mozikba a legújabb Marvel film, aminek sok kritikája érkezett, de ennek ellenére már most kasszasiker. Tom Hardy zseniális a szerepében, a humoros párbeszédek is a helyén vannak, hát még az a nagyétkű szimbionta, aki rátelepszik a főhősünk testére. Már most tudjuk, hogy a Venomnak lesz folytatása, amit a képregény-rajongó filmkedvelőkön túl a hétköznapi mozinézők is sejthetnek. Pláne akkor, ha nem álltak fel rögtön a film végén és megvárták a stáblista közepén felbukkanó plusz jelenetet.

A ráadásban Tom Hardy egy börtönhöz motorozik, ahol valahol a mélyben, egy eldugott zárkában valami nagymenőt próbál interjúra bírni, és aki határozottan állítja, mindenképpen kijut onnan, de akkor jajj lesz mindenkinek. A Cletus Kasady nevezetű fickót egyébként Woody Harrelson alakítja, aki a vörös fürtjeivel, démoni tekintetével garantálja, hogy amit mond, az úgy is lesz, és ide aztán még Venom ereje is kevés lesz. Mert a filmben legyőzött Káosz nevű szimbionta nem ám a legkeményebb mind közül, és ezt szintén a képregényt kedvelők tudják a legjobban.

A filmben elhangzik ugyanis, hogy Venomhoz hasonlóan rengeteg más szimbionta létezik, akik közül a Carnage névre hallgató lény a legkeményebb (legalábbis a képregények szerint). Sokan őt várták ebbe a moziba is, de mivel kimaradt, ez a tény is garantálhatja a második részt. A vörös hajú Harrelson tehát nem csak egy elmebeteg gyilkológépként fog feltűnni, hanem ő lesz annak a Carnage-nek a gazdateste, akivel együtt kemény dolgokat fognak ám véghez vinni. A folytatásba azért is várnak plusz szuperhősöket Venom mellé, mert az előbb említett lényt nem feltétlenül tudja majd legyőzni egyedül. Feltűnhet majd Pókember is, akivel ezúttal biztosan lecimbiznek majd. Még nem tudjuk, egyedül azt, hogy látványból és akcióból nem lesz hiány.