Szorcsik Viki olyan jelenettel tért vissza a képernyőre, hogy csak lesünk

/
/
7436 megtekintés

Szorcsik Viktória a TV2 Korhatáros szerelem című sorozatának a második évadában tűnik fel újra.

Szorcsik Viki amióta kiszállt a Jóban Rosszban sorozatból eléggé eltűnt a képernyőről. Anno eléggé oda voltunk az általa megformált Judit nővérért. Most  azonban újra örülhetnek a rajongók, mert a TV2 Korhatáros szerelem c. sorozatában újra feltűnik és gondoskodott róla, hogy sokáig ne felejtsék Őt el a nézők.

A bártulajdonos Dusán barátnőjét alakítja. Az első randijukon a párja szívinfarktust kap, ő pedig gyorsan mentőt hív hozzá, ám a kórházban már nem hagyja sokáig pihenni, sajátos módon segít neki a gyógyulásban.

“Izgalmas volt a forgatás, nagy kihívást jelentett! A Szandra nevű karaktert játszom, aki egy negyvenes bomba nő. Elcsábítja Dusánt, s célja is van ezzel. Ez természetesen majd menet közben derül ki” – mondta Viktória a Blikknek.

Viki örült neki, hogy egy ilyen remek stábbal és színészgárdával dolgozhatott együtt még annak ellenére is, hogy megterhelő és hosszú volt egy-egy forgatási nap. Természetesen az alakjára nem lehet panasz, elmondása szerint rengeteget is tesz érte, hogy így nézzen ki.