109 órányi oboázással tanították meg az orálrobotot tökéletesen pippantani

/
/
16852 megtekintés

Több ezernyi munkaórát bele áldozva sikerült a tökéletesen pippantó robotot kifejleszteni.

A hálószobai kiegészítőket gyártó Vieci olyan orálrobotot tervezett a férfiaknak, ami valósághű érzésekkel igyekszik csúcsra juttatni használóját. A robotot mesterséges intelligenciával szerelték fel, és olyan kifinomult technikákat tanítottak meg neki, amit több tíz órányi felnőttfilmből elemeztek ki a gyártók.

Az Autoblow AI egyébként egy szimpla kütyü, ami egy motor által mozgatott gumis karral olyan örömöket okoz, amitől lehasalsz. Nem monoton módon kalapál a brén, hanem menet közben változtatja a technikákat. A három évig tervezett szerkezethez közösségi finanszírozással kaparták össze a 14 millió forintot, majd egy munkacsoporttal felállva nekiálltak 109 órányi felnőttfilmet elemezni. A cél az volt, hogy a látottakból olyan mintákat gyűjteni, ami egy robot segítségével képes elemezni a mozdulatokat, majd a kapott eredményt megtanítani a piparobottal.

A tervező, Brian Sloan szerint annyira jól sikerült a munka, hogy a felhasználó 10 féle mód közül választhat, amelyek közül mindegyik garantáltan a mennyekig repít majd. A 35 ezres kiegészítőnek azonban van egy hibája, vagyis olyan oldala, ami miatt kicsit ódzkodhatnak majd a vásárlók.

Az eszköz nem beépített akksival működik, hanem rá kell küldeni a kettőhúszra, hogy bekapcsoljon. Elég bizarr, hogy amibe beledugod a kolbászod, az rá van kötve egy konnektorra, és ha bármikor meghibásodik, akkor sültet csinál a nyers húsból. Még nem tudni, hogy mennyien fognak rákattanni a vezetékes masinára, de még most érdemes rárepülni 35 ezerért, mert később ez drágább is lehet.