Végre kikerültek a netre Annácska eltitkolt képei

/
/
16589 megtekintés

Kelemen Anna saját megfogalmazása szerint egy nagy játszótérnek tartja a közösségi oldalakat, és ha valaki, akkor Ő nagyon szeret játszani.

Anna elmondása szerint a képeivel csupán görbe tükröt állít az úgynevezett “insta-lányoknak”, akik előszeretettel pózolnak a közösségi oldalakon.

“Vicces fotógyűjteménynek tartom az egészet, olyan mint anno a Lutra album. Azért is teszek ki ilyen képeket, mert ezzel kifigurázom az ott pózolókat, vicc és kritika minden posztom. Az ott szereplő nőknek ez egyfajta verseny, de én nem szálltam be, már csak azért sem mert nincs ellenfelem” – mesélte nevetve Annácska. Bár saját bevallása szerint nem veszi komolyan a posztjait, képei százezreknek tetszenek, rengeteg követője van. Ennek ellenére nem reklámoz termékeket és nem enged betekintést a hétköznapjaiba.

“A része vagyok annak a maroknyi embernek,aki nem a dogmák,elvárások irányítanak! Az érzelmeim irányítanak és nem járok be dolgozni az Instagramra, mint egyesek” – mondta a Blikknek Kelemen Anna. Csakhogy, az Instagram szabályai miatt kénytelen kitakarni a képeket, főleg azokat a részeket, amire a legtöbb rajongó igazán kíváncsi. Azonban most megmutatta az eredeti képeket.

További képekért kattints a képre!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!