A kolostorban nevelkedő lány már 10 évesen tudta, hogy a testéből fog megélni

/
/
4968 megtekintés

Apácának indult a karrierje, de menet közben valami elromlott, és 18 évesen belecsapott az erotika iparba.

Yudi Pineda 10 éves volt, amikor egy kolostor falai közé költözött azzal a nem titkolt szándékkal, hogy kitanulja az apáca hivatás minden csínját-bínját. Ugyan már ekkor is érezte, hogy neki ennél több kell, de bízva a szerzetesek szeretetében 8 évig élt abban a hitben, hogy a paráznaság bűn, amivel ő nem akar élni.

Aztán valami elromlott, mert beleszeretett az egyik tanárába, és hogy ne okozzon bonyodalmakat, kilépett az apácák közül. Eleinte tisztes hivatása volt, de a nem titkolt szándéka, hogy egyszer az erotika iparban fog dolgozni, utolérte őt. Webkamerás melóra kérte fel egy ügynökség, ahol eleinte vetkőznie kellett, ám ez annyira bejött a kolumbiai lánynak, hogy úgy döntött, valami merészebbet is kipróbál. Hát így jött a reszelő-ipar, Yudi Pineda pedig manapság keresett felnőttfilmes, aki többször vesz bőrcalippót a kézbe, mint imakönyvet.

Annak ellenére, hogy beszippantotta az erotika ipar, állítja, ő ugyanaz az ember maradt. Van hite, vallása, és ha teheti, hétvégente még a templomba is ellátogat.