Leműttette a füleit és az orrát, most a cerkájától készül megszabadulni a csontvázember

/
/
5861 megtekintés

Vannak a földön különc emberek, de a kolumbiai Eric Yeiner Hincapié Ramíreza mindenkin túltesz. A csontvázember megjelenésére nem találjuk a megfelelő jelzőt.

Miért csinálják ezt magukkal az emberek? – tesszük fel a kérdést, amikor valami olyat tapasztalunk, ami eltér a megszokottól, vagy túlmutat az ésszerűség határain. Eric Yeiner Hincapié Ramírez hobbiját soha nem fogjuk megérteni. A csontvázemberként ismert fazon még csak 22 éves, de már saját anyja se ismerné meg. 

Az első tetkóját még 12 évesen varratta magára, amikor elveszítette édesanyját és utána nem volt megállás. 2 éve határozta el, hogy szeretné ha a feje egy koponyára hasonlítana. Leműtötte az orra hegyét, a fülcimpáit és a nyelvét is ketté vágatta. Most pedig legbecsesebb testrészét akarja lecsapatni. Mondjuk annak az orvosnak is elvennénk a papírjait aki mindezt megcsinálja, de hogy mi is jó ebben arról Ő maga csak így vélekedett:

Mind egyformák vagyunk. Mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, mindannyian csontvázak vagyunk.” Magáról pedig ezt mondja: „Átlagos ember vagyok, csak épp eléggé máshogy nézek ki, mint az emberek többsége. Olyan ez, mintha máshogy gondolkodnál, öltözködnél, más zenét hallgatnál. Én így érzem jól magam.”