Büntetőfékező skodást videóztak le

/
/
3288 megtekintés

A vezess.hu oldalán találtuk a mostani videót és úgy gondoltuk ezt nektek is látnotok kell.

Az eset az M3-as autópályán történt meglehetősen ramaty időben. Jól látszik, hogy a videó készítője az időjárási körülményeknek megfelelő tempóban haladt amikor az egyik előzésnél felbukkant mögötte egy igyekvő Skodás.

“Ami nincs a videón: A fehér kamion mellé érve érkezik meg a nyakamra a Skoda a következő módon: Mögöttem jön egy autó normális távolságban. Hirtelen meglátok 2 lámpát majd egy szélvédő követ a középső visszapillantóból. Mivel magam mögött nem tudok követési távolságot tartani így ilyenkor rásimítok a fékre. Nem nem feltétlen fogok lassulni is, de hátha zavarja a mögöttem lévőt, hogy megy a féklámpám és az nagyon közel van. Természetesen amint lett helyem és lehetőségem kihúzódtam jobbra. Aztán ő szépen rámhúzta a kormányt majd VÉSZFÉKEZETT!” – nyilatkozta a videó készítője. 

Most biztos sokan lesznek akik majd azt írják, hogy nem kell totyogni a külső sávban, de úgy gondoljuk, hogy ilyen ramaty időben a 120-130 km/h egy abszolút felelősségteljesen megválasztott sebesség. Arról nem is beszélve, hogy a sebességhatár 130 km/h. Az ilyen agresszív vezető ne üljön kocsiba és pont vagy ha annyira siet akkor induljon el hamarabb.