Lehet, hogy Ada sem tökéletes, de az ilyen képei miatt imádjuk

/
/
5347 megtekintés

Senki sem tökéletes, még hazánk jól ismert TV-s arcai sem.

A TV képernyőén mindenki olyan tökéletesnek látszik és tökéletesnek akarja mutatni magát. Persze könnyű úgy, ha az embert fodrászok, sminkesek, és stylistok hozzák rendbe minden adás előtt. Azonban még így is van olyan, aki nyíltan felvállalja az “átlagember külsőt”.

Ezúttal Pintér “Ada” Adrienn osztott meg magáról pár képet és többek között ezért is imádjuk őt. Ő se mindig tökéletesen kel fel, és ezt szerette volna bizonyítani, Instagram posztja szerint. A célja az, hogy bemutassa, a hétköznapokban ő se úgy néz ki, mint a címlapokon, vagy a tévében, mint mondja, közel 30 évébe került, hogy elfogadja magát, de mostmár ez olyan jól megy, hogy mostantól gyakrabban fog ilyen képeket megosztani magáról. Ennek ellenére azért így is magával ragadó a szépsége. A képeket a jobbra nyíllal lehet lapozni.

View this post on Instagram

Tokeletlen kep: reggeli arc cimu fejezet. Szoval ugy dontottem, hogy tematikusan minden csutortokon megosztok veletek a telombol olyan kepeket, amiket normal esetben nem tennek ki vagy feljavitanek. Hogy miert? Mert en sem vagyok tokeletes. Buci fejjel ebredek, bedagadt szajjal, ami olyan, mint ha ejszaka feltoltottek vna🤣 mindig ugy nezek ki, mint akinek bevertek egyet, neha herpeszem vagy pattanasom no. Ezeket nem szoktuk reklamozni, mert tokeletesnek szeretnenk tunni. Akik ismernek tudjak, hogy regen pl nem fogtam ossze a hajam utcara, mert elallnak a fuleim. Kozel 30 evembe telt elfogadni, de mar buszke vagyok rajuk 😊 es pont ezert siman lemegyek a boltba a legidiotabb es nem osszeillo otthonkaban is smink nelkul. Mert ez vagyok en 😁😊 #morningface #realme #nomakeup #nofilter #undereyecircles #spots

A post shared by Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) on