A testével akart fizetni a boltban, de az ajánlata nem úgy sült el, mint a filmeken

/
/
2209 megtekintés

Rántott csirkét akart vásárolni az anyuka, de pénz helyett a testét ajánlotta fel az eladófiúnak, aki nem várt módon reagált az ingyen menetre.

A 31 éves Kelly Fielding betért egy Manchesteri üzletbe, ahol kiválasztotta a számára szimpatikus rántott csirkét, majd mosolyogva a kasszához battyogott. Ott aztán megpróbálta magát bevetni, de a kacér felajánlkozását csúfos visszautasítás követte. A négygyermekes anyuka úgy gondolta, a valóságban is működik az a jól bevált módszer, amit a filmvásznon már annyiszor látott. Azt hitte ha pénz helyett majd természetben óhajt fizetni a kasszásnak, az kapva kap az alkalmon.

Amikor Kelly felvetette az eladó fiúnak, hogy ő bizony szívesen kielégítené minden vágyát a rántott csirkéért cserébe, a csábító dumára egy hirtelen jött és határozott nemet kapott válaszként. A nő ahelyett, hogy szégyenkezve kifizette volna a terméket, hangosan kiabálni kezdett a fiúval és torka szakadtáből szidni kezdte az üzlet összes eladóját.

A személyzet úgy próbálta lenyugtatni a dühös nőt, hogy négy darab ingyen csirkeszárnyat ajándékoztak neki, hogy távozzon, de a nő lökdösődni kezdett, többeknek le is zavart egy-két fülest. A vezetők ekkor elégelték meg a nő ámokfutását és hívták ki a zsarukat. A nő a rend őreitől sem riadt meg, simán nekik támadt, akik csak erőszakkal tudták ártalmatlanná tenni a paprikás hangulatú nőszemélyt. Mint kiderült, a nő alkohol- és drogproblémákkal küzd, és csak a négy gyerekére való tekintettel nem ítélték börtönbüntetésre, így csak egy határozott figyelmeztetéssel úszta meg a kalandot.