Csak gatyán keresztül megigazította a méretes kolbit, mire feljelentették zaklatásért

/
/
1208 megtekintés

Azért jelenetették fel a férfit, mert a metrón ülve kicsit a helyére igazitotta a kényelmetlen pozitúrában heverésző zacsit.

A 61 éves Kosta Kolaci urat azután fogta el a New York-i rendőrség, hogy a 32 éves Alethia Richardson feljelentette őt zaklatásért. A nő azt állította, hogy a férfi vele szemben ülve markolászta a kolbászát, ami a nagy fogdosásban láthatóan kidudorodott a nadrágból. A férfi bíróság elé került, de a vádak alól végül felmentették.

Cary London, a férfi ügyvédje azzal érvelt a bíróságon, hogy a férfi nem magát kényeztette, csak pusztán helyére rakta a kényelmetlen pozícióban heverésző virslijét, ami akkora, hogy vérbőség nélkül is tekintélyt érdemlő. A nő ezt a helyreigazítást nyilvános habverésnek vélte, amit videóra is vett, aztán rohant is feljelentést tenni. Az ügyvéd még azt is hozzátette, hogy a nő minden bizonnyal beleszerelmesedett a gigászi répába, megsértette a férfi személyiségi jogait azzal, hogy videóra vette, és annak ellenére sem ült másik helyre, hogy a kora reggeli órákban közlekedő metrókocsiban csak ketten ültek.

Kolaci urat nem csak a termetes zacsi húzza, hanem a sorsa is, ugyanis a felmentése ellenére is börtönben kell maradnia. A vádemelés miatt ugyanis kitoloncolási eljárás indult ellene, ami egy ártalmatlan tökvakarásból kiindulva nem éppen mondható szerencsésnek.