Így vernek át minket a nők, mert nem minden arany a mi fénylik

/
/
3242 megtekintés

A sminknek hatalmas ereje van, ezt eddig is tudtuk. Képes eltüntetni a pattanásos arcbőrt, a szem alatti sötét karikákat, ezért a nők előszeretettel használják.

Aki szép, az reggeli is szép és tudjuk, hogy ez már egy elcsépelt mondatnak hangzik, de most rá fogtok jönni, hogy hatalmas igazság van benne. A nőknek rengeteg bevált praktikájuk van arra, hogy adják el magukat.  Egyik ilyen a smink, kis túlzással állítjuk, hogy már sminkmestereket megszégyenítő módon kenik magukat. Amikor részegen megpillantasz egyet, akkor azt gondolod megtaláltad álmaid nőjét. A félhomályban , egy vödör vakolattal mindegyik topmodellnek néz ki. A fekete leves azonban majd reggel jön amikor mellette ébredsz, vagy a következő randin.

A másik ilyen praktika pedig a pózolás, a facebookon és az instán úgy tudnak tündökölni mint egy profi modell. Azonban egyre több azonban az olyan bátor vállalkozó, aki azt is meg meri mutatni, hogy mi van a pöpec smink, a beállított haj és persze a gondosan megválasztott pózok mögött. Ebből készítettünk egy kis válogatást.