Pisálás közben véletlenül szétlőtte saját golyóit egy férfi

/
/
1211 megtekintés

A piszoár előtt nem csak a gatyában lévő stukker sült el, hanem a pisztolytáskában heverésző fegyvere is.

Egy 50 éves Fülöp-szigeteki férfi olyan balesetet szenvedett, amit olvasva a mi hátunkon is végig fut a hideg. A helyi rendőrség közlése szerint emberünk pusztán a fáradt gőzt óhajtotta leengedni egy klozetba betérve, de ott olyan kínos és fájdalmas baleset érte, amit örökre megemleget majd.

A meg nem nevezett férfi ugyanis pisálás közben hozzáért a vállán átvett pisztolytáskájához, amiben a csőre töltött fegyvere véletlenül elsült. A lövedék a férfi golyóit találta el, amit a kórházba kerülve kitartóan tagadott. Végül csak kiderült, hogy valaki el lőtte a zacsiját, aztán lelepleződött, hogy az a valaki ő maga volt, ráadásul egy engedély nélkül tartott lőfegyverrel.

Az orvosoknak nem sikerült megmenteniük a férfi becses szervét, ahhoz hogy a férfi életben maradjon, el kellett azt távolítaniuk. Ha még ez nem lett volna elég szerencsétlen flótásnak, még a rendőrség eljárást is indított ellene tiltott fegyverviselés miatt, amiről sem az illetékes, sem a férfi családja nem akart nyilatkozni (érthetően).