Bozótvágóval felszerelkezett banditák támadták meg az amerikai párt Kenyában

/
/
893 megtekintés

Kis híján fájdalmas véget ért az amerikai pár Kenyai kiruccanása, akikre három álarcos, bozótvágós útonálló támadt.

Bryant és Lauren Swenson még három éve költöztek az amerikai Utahból Kenyába, hogy három gyerekükkel ott vágjanak bele egy új életbe. November 30-án azonban majdnem beléjük vágtak azok az álarcos útonállók, akik a kenyai Mai Maihuhoz közeli út egyikén rájuk támadtak. A házaspár szerencséjükre észnél volt, és sikeresen elmenekült a bozótvágóval és fegyverrel rájuk támadó banditák elől.

A házaspár egy Toyota Land Cruiserrel halad egy földúton, amikor egy velük szembe jövő kisbusz mögül három álarcos alak próbálta útjukat állni. A férfi azonnal hátramenetbe kapcsolt addig, amíg a letekert ablakokat sikerült majdnem teljesen felhúzni. Ekkor vágott egy gyors egyest és nyomott egy padlógázt, és szerencséjükre a nehéz terepet is legyűrve biztonságosan eltávolodtak a barátságtalan fegyveresektől. A támadók pont azon a terepen ugrottak eléjük, ahol a talaj egyenetlenségei miatt igencsak nehézkes a menekülés, de a terepjáró remekül vette az akadályokat.

A házaspár szerint az egyik férfinél fegyver is volt, aki a futás közben nem tudta időben előrántani azt a nadrágból. A videó végén lövések dördülnek, és ugyan a házaspár is csak találgat, de a gengszterek minden bizonnyal belebotlottak azokba a rendőrökbe, akikkel pár perccel korábban a Bryanték is összefutottak.