A Trónok harca óriása pizzatésztaként pörgeti az ujján a törékeny feleségét

/
/
6324 megtekintés

Az izlandi erősember és csinos felesége első ránézésre fura párost alkotnak, mintha egy jól megtermett óvodás játszadozna egy műanyag hajasbabával.

Hafþór Júlíus Björnsson nevét azok ismerhetik igazán, akik lelkesen követik az erősportok világát, és akik nagy rajongói a Trónok harca sorozatnak. Az izlandi színész és erősember igazi óriásnak számít a maga 205 centis magasságával és az ahhoz társuló 180 kilós testsúlyával. Egy valóságos szörny, aki kitartással, edzéssel és tetemes mennyiségű kajával egy átlagos suhanc fizikummal vágott neki évekkel ezelőtt az erőemelés világának.

A 30 éves színész és sportoló mára már rengeteg rekordot tart, ő a világ legerősebb embere, filmes szerepekre kérik fel, és nem mellesleg csinos feleséggel is büszkélkedhet. Első ránézésre eléggé Stan és Pan érzése támad az embernek, de az érzelmek, mint tudjuk, átsegítenek mindenkit a nehézségeken. A hölgyemény neve Kelsey Henson, aki a maga 157 centijével szinte eltörpül a plusz 130 kilóval nehezebb párja mellett.

A fiatalok egy éve ismerkedtek meg a kanadai Albertában, ahol Kelsey pincérként dolgozott egy bárban. Az izlandi erősember éppen náluk vacsorázott, Kelsey pedig kért a férfitól egy aláírást és egy közös fotót. Szerelem volt első látásra, megtörtént az első randi, majd pár hét távkapcsolat után újra sikerült találkozniuk, amit rövid időn belül lánykérés és házasság is követett.

A leányzó törékeny külseje ellenére azért képes elcipelni egy mázsás terhet is, ő is nagy rajongója a sportoknak, nem is ritka, amikor a hálószobán kívül egy edzőteremben is együtt izzadnak a hústorony férjével. Ha egy ilyen jelenetbe kicsit is belegondolunk, könnyen elképzelhető, hogy Björnsson úr úgy pörgeti Kelseyt az ujjain, mint egy tradicionális olasz pék a pizzatésztát.

Amennyit a Hegy eszik a Trónok harcából, az az egész stábnak elég lenne