Arra ébredt az éjszaka közepén, hogy egy hatalmas kígyóval osztja meg az ágyát

/
/
1276 megtekintés

Valami hideget érzett alvás közben, aztán amikor felkelt, hogy megnézze mi az, egy böszme nagy kígyót talált a paplan alatt.

Katjana Shoyer az igazak álmát aludta az ausztráliai Port Douglasben, amikor valami nagyon hideget érzett a paplan alatt. Pánikba akkor sem esett, amikor felkelt, hogy megnézze mi az, és az ágyában egy akkora piton nézett vele farkasszemet, ami bőven lenyelte volna őt keresztbe is.

A közel négyméteres hosszúságúra saccolt szőnyegmintás piton minden bizonnyal épp a terepet mérte fel és a 25 éves Katjana testi adottságait, hiszen szerinte őt nézte ki a kígyó táplálékul. Normális ember ilyenkor minimum egy infarktust kap vagy sírógörcsöt hord ki lábon, de egy ausztrál lakost igazából semmi sem tudja a normális kerékvágásból kizökkenteni.

Katjana nem szakembereket hívott, hogy kilakoltassák a váratlan vendéget, hanem ő maga lépett a tettek mezejére. A jószágot egy kukába rakta, aztán visszafeküdt aludni, hogy kora reggel kivigye az állatot egy füves területre és elengedje. A legjobb, hogy az egészről videó is van, mert amúgy el sem hinné az ember.