Egy nagyszájú papagáj dinnyét, fagyit és egy csomó kacatot rendelt a neten

/
/
825 megtekintés

Amíg a gazdi dolgozott, a beszélő papagáj annyi kacatot rendelt a neten, hogy a gazdi nem győzte azokat lemondani.

Rocco egy afrikai szürke, vagyis jákópapagáj, akinek eléggé viharvert életét egy gondozója elégelte meg és örökbefogadta. A beszélő állatot azért fogadta örökbe Marion Wischnewski, mert az állatmenhelyen folyamatosan káromkodott, amit kicsit furán vettek az oda látogató idegenek.

Rocco azonban nem az a csöndben magokkal bíbelődő madárka, aki néha beböfög egy ízes káromkodást, ugyanis mint kiderült, komolyabb galibát is tud okozna pár kemény beszólásnál. Az egyik nap amikor a gazdi magára hagyta a lakásban, Rocco addig jártatta a csőrét, amíg sikerült rendelnie fagyit, görögdinnyét, brokkolit és egyéb olyan haszontalan kacatokat is, mint villanykörte és vízmelegítő. A legjobban meglepődve a melóból hazaérkező Marion volt, aki riadtan tapasztalta, hogy függőben lévő vásárlásai vannak.

Mint kiderült, Rocco imád az Amazon intelligens, beszédfelismerő hangszórójával társalogni, hiszen az válaszol neki, amikor tök egyedül van otthon. Azt is megtanulta, hogyan játssza le a kedvenc zeneszámait, így ezek tudatában nem is meglepő, hogyan is sikerült neki az említett tételek megrendelése. Rocco-t persze nem fogja megfosztani a gazdi ezután sem a hangszóró használatától, csupán annyiban lesz a nő elővigyázatosabb, hogy meló után mindig megnézi majd a kosarát és visszamondja a Rocco általi megrendeléseket..