Nyerj 28 milliót, amihez csupán egy évig kell élned okostelefon nélkül

/
/
2295 megtekintés

Egy cég fura kihívást tett közé a neten, ami 28 milliót ígér, ha valaki képes egy évig okostelefon nélkül élni a mindennapokat.

A Coca Cola leányvállalata 100 ezer dollárt, vagyis közel 28 milliót ígér annak a szerencsésnek, aki megnyer egy egészen egyedi kihívást. A megmérettetés célja, hogy kibírja valaki okostelefon használata nélkül kerek egy évig, amiért a markát üti a nem kevés della.

A Vitaminwater kihívásának célja, hogy az emberek valami hasznos dologgal töltsék a szabadidejüket, és ne mindig a telefon kijelzőjén csüngjenek. A szép és jónak hangzó kihívás hátránya csupán az, hogy nem olyan egyszerű ez, mint amilyennek hangzik. Először is egy kreatív fotót kell feltöltenünk a cég Twitter vagy Insta oldalára arról, hogy mit is tervezünk kezdeni azzal az egy évvel, amíg nem kockulunk, aztán csak várjuk, hogy a cég kiválaszt minket, mint szerencsés próbatevőt.

 

 

A feltöltött posztokat #nophoneforayear és a #contest hashtagekkel kell ellátni, de ne örüljünk, ugyanis van még egy rossz hír. A próbatételre csak amerikai, 18 évnél idősebb állampolgárok jelentkezhetnek, akik közül ki tudja milyen szempontok alapján kerül ki a kiválasztott. A szerencsést ne higgyük, hogy visszarepítik a századelőre és bedobják valami sötét verembe, ugyanis okostelefon helyett valami szétnyithatós féltéglát magánál hordhat telefonálás céljából, Egy év után sem jár rögtön a sok milla, hiszen különféle hazugságvizsgálatokkal és tesztekkel ellenőrzik majd le, hogy az elvonó alatt tényleg tiszta maradt-e a versenyző.