Felfedték a 13 éves diákkal enyelgő tanárnéni pikáns üzeneteit

/
/
4692 megtekintés

Tanárnéni ügyesen vetette ki a hálóját a 13 éves suhancra, akivel pikáns üzeneteket küldözgettek egymásnak.

Brittany Zamora egy arizonai iskolában tanított, manapság azonban a bíróságot járja, ahol próbálja bebizonyítani a saját igazát, egyelőre sikertelenül. A 27 éves tanárnéni ugyanis ügyesen behálózta egyik diákját, akivel mindenféle nemi aktusban részt vett.

Tanárnéni még a flört előtt azzal indított, hogy házi feladat helyett közölte a gyerekekkel, bátran írhatnak neki üzenetet, mert úgyis mindig unatkozik. Jöttek is szép számmal a csetes beszélgetések, Zamora pedig a bőség zavarától küzdve maga dönthette el, hogy ki lesz az a szerencsés, akinek majd elküldi a meztelen képeit. Mert elküldte, csak előbb fondorlatosan indította az ismerkedést.

A kiszemelt 13 éves fiúnak előbb azt írta, hogy mennyire cuki, és sajnálja, hogy nem tudott tanítás után bent maradni az iskolában, aki válaszolt is egy “tök jó lett volna együtt lógni” kifejezéssel. Az üzenetek szép lassan váltak intimebbé, amit előbb fehérneműs, később már teljesen pucér képpel turbózott fel. Irományai a zsenge flörtből nyílt szexuális utalásig fejlődtek, ami után már nem is volt kérdés, hogy egymásnak esnek majd, amikor csak tehetik.

A szülők azután jöttek rá a viszonyra, hogy a fiuk már sokkal furcsábban kezdett viselkedni, mint egy szimpla kamasz. Sikerült belekukkantani a mobiljába, ám a szülőket sokkolta, amit abban láttak. Egy erotikus regény kismiska az abban talált üzenetekhez képest, a fehérneműs és villantós képekről már nem is beszélve. Amikor a botrány kirobbant, a tanárnő férje próbálta kérlelni a szülőket, hogy ne tegyenek feljelentést az asszony ellen, aki szerinte csak túlságosan óvta és szerette a gyermeküket. Tehetetlenségében még azt is felajánlotta a szülőknek, hogy egy jó bunyóval tegyenek pontot az ügy végére.
A szülők hajthatatlanok voltak, és nem csak a nőt, de az iskolát is feljelentették. A sulitól két és fél millió dolláros kártérítés követelnek, mert szerintük már teljes lebukás előtt jelezték a vezetőség felé, hogy tanárnéni gyanúsan kivételezik az egyik diákjával és félő, hogy sokkal több van köztük tanár-diák viszonynál. A vezetőség azonban el sem beszélgetett Zamora kisasszonnyal, pedig talán megelőzhető lett volna a megrontás.

Amikor lelepleződtek egy másik 13 éves diák is jelentkezett, aki állítólag szemtanúja volt, ahogy a tanár-diák páros egymásnak esik az iskolában. Azt állította, hogy a tanárnő másokkal is lelkesen flörtölgetett, és többek között neki is küldött magáról pucér képeket. Mindezek ellenére a nő kitart vallomása mellett, amiben teljesen ártatlannak vallotta magát.