Luxus életet élt a férfi, akinek milliókat dobált ki az elromlott pénzautomata

/
/
3688 megtekintés

A férfi csak egy kis sörre valót akart kivenni a pénzautomatából, de az megbolondulva ész nélkül kezdte leszámolni a milliókat.

Az ausztrál Dan Saunders 2011-ben indította hihetetlen karrierjét, amikor is a semmiből lett kő-gazdag és kezdte élni az addig semmilyennek sem nevezhető élete helyett a burzsuj dzsigolók mindennapjait. A Wangarattában élő kocsmáros egy iszogatás alkalmával lépett a szerencsés automatához, hogy egy utolsó körre elegendő pénzt magához vegyen. Kicsit elgépelte az összeget, azonban a masina annak ellenére számolta le a 100 fontot, hogy a férfi számlája konkrétan a béka hátsója alatt parkolt.

A szerencse annyira bökte a férfi csőrét, hogy kocsmázás után visszatért az automatához és újra megpróbálta. Sikerült, aztán egyre nagyobb összegekkel is sikerült a pénzlevétel, ami a hibajelzés ellenére éjfél és hajnal egy között minden beütött címletet gond nélkül kiadott. Valami bibi volt a szerverhez való kapcsolódásban, amit a férfi kíméletlenül ki is használt.

A férfi látta ugyan a hiányt az egyenlegén, de a bank egy szót sem szólt a leemelt pénzekről. Ekkor kezdődött az addig szerényen élő férfi varázslatos élete, amiből nem maradhattak ki a partik, a nők, a drága éttermek és még drágább öltönyök. Persze gondolt a haverokra is, akik közül egyiknek kifizette az egyetemi tandíját, a másiknak pedig franciaországi tanulást finanszírozta. Volt, amikor összecsődített 20 cimbit, magánrepülővel elutaztak egy szigetre, kibéreltek egy szállodát, majd eltapsoltak több százezret egy fergeteges buliban. Majdnem 400 milliót vett ki az automatából jogosulatlanul, és már korábban rettegni kezdett attól, hogy elkapják, mint az bekövetkezett volna.

2015-ben lebukott és egy év börtönre ítélték tette miatt. Egy riportban mondta el, hogy az ítélet hosszát tekintve egyáltalán nem bánta meg a tettét. Szabadulása után újra egy bárban kezdett dolgozni olyan órabérért, amiből azelőtt egy kávéskanál-hegynyi beluga kaviárt sem tudott volna kifizetni. Azonban ő a 4500 forintos órabérét tekintve is boldog, az élete kiegyensúlyozott, bár néha azt gondolja, annó jobb lett volna ha lelép Európába az összeharácsolt pénzekkel.