Macaulay Culkin egy reklám kedvéért újra Kevin bőrébe bújt

/
/
2272 megtekintés

Macaulay Culkin-al újraforgatták a reszkessetek betörők legfontosabb jeleneteit egy reklám kedvéért. Az eredmény mosolyt csalt az arcunkra.

Sokszor már a hideg ráz már minket, ha valamelyik kereskedelmi csatorna beharangozza, hogy karácsonykor leadja a reszkessetek betörőket. Pedig ha a jobban belegondolunk, kicsit azért hiányozna. Zseniális film és a vhs korszakban nem volt olyan háztartás ahol nem volt meg kazettán. Szeretjük na, csak már kezd sok lenni.

Macaulay Culkin-t nagyon fiatalon beszippantotta Hollywood, két végén égette a gyertyát és teljesen lezüllött. Nem tudta feldolgozni, hogy nem kérik fel szerepekre, de az arca annyira összenőtt a reszkessetek betörőkben alakított Kevinnel, hogy onnantól kezdve már nem tudta levetkőzni azt.

A videóban Macaulay Culkin 28 évet repül vissza az időben, hogy ismét Kevin McAllister legyen, akit szülei otthon felejtenek a karácsonyi vakáció idejére. Kevin ugyanazokat a helyszíneket járja végig a családi házban, csak most már távirányítóval és egyéb háztartási kütyükkel sem kell bajlódnia, mert a Google Assistant egyetlen szóra intéz mindent.