Nem csak elszívja, hanem meg is eszi a cigicsikkeket ez a nő

/
/
2246 megtekintés

A 42 éves vak Karen Kaheni erős dohányos, naponta akár 60-80 szál cigit is elpöfékel.

A kétgyermekes anyuka azon kívül, hogy láncdohányos még igazi ínyenc is, hisz a csikkeket nem a kukába dobja, hanem megeszi azokat. Hetente akár 250 cigicsikket is képes elfogyasztani. Az orvosok szerint a nőnél nem feltétlenül mentális betegség okozza a dolgot.

Valljuk be mi erre gondoltunk először, hanem egy úgynevezett Pica-betegség, ami egy furcsa evészavar. Az ebben a kórban szenvedő betegek olyan dolgokat kívánnak meg csupán az illatuk, vagy a kinézetük alapján, amik teljes mértékben alkalmatlanok emberi fogyasztásra. A nő a Dailystarnak elmesélte, hogy első terhessége alatt, azaz több mint 20 éve a krétáért volt oda, de attól kicsit rosszul érezte magát. Mikor azonban megszületett a fia abbamaradt a kréta utáni sóvárgása is.

Családja egyébként teljes mértékben elfogadta a nő furcsa étrendjét. Eleinte azért kicsit furcsa volt nekik, hogy míg a vacsoránál mindenki falja a rántott húst, addig Karen csikkekkel tömi a száját, de mára már teljesen természetes dologgá vált ez mindenki számára.