Egy ártatlan tinédzser is jegyet nyert a bujaság szigetére, ahol hatvan kiéhezett amazon várta

/
/
3305 megtekintés

A fiú apja hitelkártyájával nyerte el a három napos bujaságra jogosító belépőt, ahol a még ártatlan tinédzsert hatvan kiéhezett amazon várta mindenféle földi jóval.

Egy 16 éves NewYork-i srác nemrég számolt be arról az élményéről, milyen különleges módon szórakoztatta őt két bombázó 3 egész éjszakán keresztül. Brian azok szerencsések közé tartozik, akik részt vehettek azon a privát és exkluzív partin, ahová másfél millió forint befizetésével lehet csak bekerülni. A bujaság szigeteként emlegetett eseményre nagyon szigorú körülmények között lehet bekerülni, a helyszín pedig csak azok számára világos, akik részt vehetnek a 3 napos duhajkodásban.

A tinédzser srác egy mobil tokot és egy 15 ezres hátizsákot vásárolt apuci hitelkártyájával a szigetet hirdető weboldalról, és volt olyan szerencsés, hogy több ezer ember közül ő nyerte az ingyen utat a 60 kiéhezett amazonnal kecsegtető rendezvényre. A még ártatlan srác apja rövid tanakodás után bólintott rá arra, hogy a fiú részt vehet a csajokkal, alkohollal, vad bulikkal megspékelt bulisorozaton, a fiú édesanyja pedig lehet még azóta sem áll szóba egyikőjükkel sem. Utóbbi ellenezte, de a papa igent mondott, így a fiú most élményekkel gazdagon veregeti a mellét a suliban.

A Venezuela egy szigetére szervezett buliban a fiú persze, hogy elveszítette az ártatlanságát két olyan lány társaságában, akik közül az Andreának nevezett hölgyeménybe bele is szeretett. Olyannyira gyakorolt rá mély benyomást a csinos lány, hogy a fiú reméli, még látják egymást, és ha igen, rögtön feleségül is kéri. A partin egyébként 30 fő mulatot, és mindegyik férfira két lány jutott, akiket megérkezéskor választhattak ki a résztvevők.

A fiú azóta is a sziget hatása alatt van, főleg azért is, mert eddig sosem jött neki össze egy lány sem. Főleg interneten ismerkedett, de találkozni senkivel sem mert még, puszit is csak egy barátjától kapott, aki semmi többet nem akart a félszeg sráctól. Hazaérkezésekor szívesen beszélt az élményeiről, a buja éjszakákról, az első alkoholmámoros hentergésekről, és a két nő nyújtotta gyönyörről. A buli egyébként nem áll le, szilveszterre újabb huligánkodás veszi kezdetét, csak ezúttal 50 résztvevővel és 100 dögös nőszeméllyel.