Előbb ártatlanul kapott egy testüreg motozást, aztán annak költségeiről egy csekket is

/
/
1658 megtekintés

A férfit rendőrök állították elő, majd annak testtartása miatt elrendeltek nála egy testüregmotozást.

Torrence Jackson irányjelzés nélkül fordult be Syracuse egyik utcáján, amiért azonnal lemeszelte egy éppen arra kocsikázó járőr. A 42 éves férfi kocsiját átkutatták, csekély mennyiségű füvet és kokaint találtak az autóban, aztán kiderült, hogy a férfinak bűnlajstroma is akad bőven. Pechére a rendőrök még előítéletesek is voltak, így a férfi érdekes testtartását annak tulajdonították, hogy biztos tetemes mennyiségű drogot cipel a beleiben.

A férfi persze ellenállt, tagadta az ellene felhozott vádakat, de a rendőrök azonnal bilincsbe verték és megindultak vele a kórházba. Megröntgenezték, ami nem mutatott ki idegen tárgyakat a férfi testében, de a rendőr szimat tévedhetetlenségét bizonyítván Anthony Fiorini járőr mégis elrendelte a testüregmotozást. Az orvosok kapcsolatba léptek ugyan a kórház jogászával, aki csak annyit mondott nekik, hogy nem mondhatnak ellent a rendőrség kérésének.

Szerencsétlen férfit elaltatták és úgy átkotorták alul egy 20 centis csővel, hogy a hátsója még akkor is sajgott, amikor magához tért. Mivel nem voltak kíméletesek, a férfit meg is sértették belül, véres nadrággal ébredt és a ténnyel, hogy nem találtak a beleiben semmit. A férfit végül szabadon engedték, ám a tortúra itt még nem ért véget. A férfi bocsánatkérés helyett egy csekket kapott a kórháztól, amiben kiszámlázták neki a beleegyezése nélkül elvégzett vizsgálatok összegét, majdnem másfél millió forintot.

A férfi persze, hogy megtagadta az összeg befizetését, ám arról, hogy mi lesz annak a sorsa, még biztosat nem lehet tudni. A sajtósok megkeresték az ügyben érintetteket, de sem a rendőrség, sem a kórház nem kívánt nyilatkozni.