Tűzoltók operálták le a férfi micsodájára szorult golyóscsapágyat

/
/
3786 megtekintés

Egy lengyel férfi úgy vélte, most aztán ad az élvezeteknek, de a gólyoscsapágy végül a kolbijára szorult.

A bizarr eset rövid megismeréséhez egészen a lengyelországi Świnoujście-be kell utazni, ahol egy 50-60 év közötti férfi végső elkeseredésében fordult az orvosokhoz. A férfi mindenkit ledöbbentett, amikor előkapta a szerszámát a nadrágból, amire valamilyen véletlen folytán egy golyóscsapágy szorult.

Mivel a kolbi már rendesen kezdett fehéredni, fennállt annak a veszélye, hogy a vérhiány következtében elhalnak a sejtek, így a dokik eszköz híján a tűzoltóságra telefonáltak. A tűzoltók egy órán keresztül ügyködtek a fém alkatrészen, míg végül sikerült lehámozni a bőrös virsliről. A férfit a megkönnyebbülés mellé pár jó tanácsot is kapott, hogy máskor jól nézze meg, mibe is dugja bele a legbecsesebb szervét.

Az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság rendre összegyűjti a legbizarabb eseteket, amelyeket év végén rövid beszámoló formájában a nagyközönség elé tár. Folyamatosan felkerül a listára olyan ehhez hasonló baleset, amiken a szakemberek újra elcsodálkozhatnak. Halásztak már ki férfiak micsodájából crack pipát, szívószálat, műanyag csöveket, ahogy a női barlangokból karácsonyi gömb díszeket, zsírkrétát, dominót, vagy fogkefét, ami a páceins szerint azért került belé, mert leült a székre, ahol a fogmosó alkalmatosság éppen hevert. Mily véletlen, igaz?