Hitler egy T-Rex hátán tér vissza az év legbetegebb Sci-fijében

/
/
8143 megtekintés

Sok zs kategóriás filmet láttunk már, amiket tátott szájjal néztünk végig és közben nem tudtuk, hogy sírjunk vagy nevessünk.

Az emberi hülyeség nem ismer határokat, csak hogy van aki erre pénzt ad és sikerül leforgatni belőle egy filmet. ilyen volt a 2012-ben napvilágot látott Iron Sky című kultusz film, ami arról szólt, hogy a nácik a Hold sötét oldalára menekültek, és 1945 óta a bosszújukat tervezgetik, hogy aztán 2018-ban visszatérhessenek a Földre és lecsapjanak, de könyörtelenül! 2019-ben pedig jön a folytatás ami az Iron Sky The Coming Race  címet kapta.

Elég bizarr Hitlert egy T-Rex hátán látni de láttunk már égből hulló cápákat is, szóval egész hamar megbarátkoztunk a gondolattal. A második Iron Sky film arról szól, hogy 20 évvel az első rész után, egy nukleáris háború következtében az emberiség túlélőinek el kell bújniuk a Holdon egy régi náci bázison, és megpróbálják elintézni egy titkos erő segítségével, hogy megmeneküljünk, nehogy az alakváltó gyíkok faja győzzön, akiknek van egy seregnyi dinoszauruszok.