Egykori spermadonorjába szeretett bele a leszboszi anyuka

/
/
1878 megtekintés

Évekkel korábban anonim módon ejtette teherbe, aztán 12 évvel később egymásba szeretett a donor férfi és a köztudottan leszboszi nő.

Nem mindennapi történet Jessica Share sztorija, aki úgy talált rá a szerelemre, hogy évekkel korábban az említett férfi már teherbe ejtette őt, csak anonim módon. Jessica Share ugyanis a saját neméhez vonzódik, házasságot is kötött egy másik nővel, és hogy teljes legyen az életük így gyereket is vállaltak. Két kislányuk született, akiknek apját egy spermabank katalógusából választották ki.

A két nő végül elvált egymástól, a válásuk pedig a két lányuk kapcsolatát is félbeszakította. Alice Jessicával maradt, míg Jessica volt partnerével a kisebbik lányuk is otthagyta a közös családi fészket.

Jessicát sosem érdekelte annyira a donor kiléte, hogy kutakodjon utána, egészen addig, míg Alice ezt meg nem kérdezte tőle. A kislány ugyanis ahogy cseperedett, egyre jobban kezdte érdekelni, hogy mégis kik alkothatják a családfáját, ki lehet a másik nagymamája, egyáltalán a vér szerinti apukája. A 2008-as számú donor kiléte lassan lelepleződött, akiről kiderült, hogy annó egy évig élt Jessicáék városában.

Végül sikerült a találka azzal az Aaron Longgal, akinek világszerte 67 gyerek lehet, és aki annyira szimpatikus volt a leszboszi Jessicának, hogy a nő azonnal beleszeretett. Jelenleg egy párt alkotnak, és mint mondja, az ajtajuk nyitva áll azon gyermekek előtt, akiknek Aaron a biológiai apjuk, és akit talán szeretnének egyszer személyesen is megismerni.