Hempergés közben csusszant fel egy légfrissítős flakon a férfi hátsójába

/
/
1996 megtekintés

Nagyban ment a maszatolás, amikor emberünk egy légfrissítős flakont vágyott a hátsójába. A gond csak az volt, hogy azt az orvosoknak kellett kiszedni.

Egy 40 éves férfi a Dominikai Köztársaság fővárosában került kórházba, ugyanis a kellemes ágytorna nem várt következményekkel járt. A férfit a felesége szállította kórházba, aki a heves maszatolás közben annyira beindult, hogy egy flakont vágyott a hátsójába.

A dolog akkor vett kellemetlen fordulatot, amikor a légfrissítős flakon már eleve alig csusszant fel a férj inputjába, ami már onnan kijönni kicsit sem akart. Próbálták ugyan, de végül szükség volt orvosi segítségre, de ők is két órán át küszködtek, mire a méretes alu-palack megindult kifelé. A nő a kórházban vallotta be, hogy hempergés közben dugta fel a férfinak a dobozt, ami szerencséjére nem sértette fel a belek falát.

A dokik nem lepődtek meg a dolgon, hiszen láttak már ettől cifrábbat, de a kérdésekre, miszerint mégis milyen kellemetlen apróból keresik fel őket, már nem válaszoltak. Szerintük azért fontos a titoktartás, mert egyébként senki nem fordulna hozzájuk, hiszen ott lenne a tudat, hogy másnap az újságok címlapján virítanak annak ellenére is, hogy kérték a diszkréciót.

 

Tűzoltók operálták le a férfi micsodájára szorult golyóscsapágyat