Mindent érző emberi bőrrel szerelik fel a pajzánkodásra gyártott szilikonbabákat

/
/
3164 megtekintés

A szuper érzékeny szenzorok a baba bőre alá bárhová beépíthetőek lesznek, ami így fokozza majd a szilikonbabával együtt töltött kellemes pillanatokat.

Az kicsit sem jó hír, hogy gyártás alatt vannak azok a férfi babák, akiknek olyan szilikon dákót találtak fel a tervezők, ami az igazihoz hasonlóan keményedik meg és lendül akcióba. Ha ilyenek miatt cserélnek le minket a nők, akkor jobb ha tudod, lassan olyan szuper érzékeny bőrrel lesznek ellátva a szilikoncsajok is, ami minden apró érintésre reagál majd.

A ma piacon lévő műnők már elég sok mindenre képesek, a kényes helyeken már érzékelik a hímek érintéseit, de a TouchYou technológiának hála olyan szenzorokat építenek majd be a bőrük alá, amitől sokkal hitelesebbé válik az együttlét. Úgy kell elképzelni ezt, mint a laptopokra szerelt touchpadot, vagy a telefonok kijelzőjét, ami apró simításokat felfog a temérdek szenzornak hála.

Az intelligens bőrrel szerelt szilikonbabák azért lesznek jók, mert apró leheletekre is reagálnak majd, amitől a baba olyan sóhajokkal dobja fel a tapizást, mintha egy valódi bordélyban matatnánk a pénzünkért. A dolog egyetlen hátránya, hogy a kütyü ugyan olcsó, de a gyártás és programozás már közel sem. Az talán jó hír, hogy a szilikon baba biznisz hozott már pár milliárd dollárt a konyhára, így minden bizonnyal biztos lesz olyan, aki nem lesz rest kipengetni ezekért egy luxus kecó árát is.