Ezek a legbizarrabb kérések, amiket a szülők kértek a bébiszitterüktől

/
/
2986 megtekintés

Bébiszitterek mesélték el egy cikk alatt, hogy számukra melyek voltak a legfurább kérések, amiket az aktuális szülőktől kaptak amolyan jó tanácsként.

A Redditen az egyik bébiszitteres cikk alatt indult egy egy komment áradat, ahol volt és aktuális bebiőrök meséltek a megbízóik legfurcsább kéréseiről. Azt hihetnénk, hogy a bébiszitterek feladata rém egyszerű, hiszen csak felügyelni kell a lurkókra, pedig ennél sokkal összetettebb. Sok helyen még rendet is kell tartani, akár főzőcskézni, de ami a legnehezebb, hogy a szülők fura szokásainak eleget tenni.

Az egyik házaspár azt kérte a bébiszitterüktől, hogy a gyereket csak olyan tápszerrel lehet megetetni, amit kétszer felforralt Fiji ásványvízből készített el. Másikuk sokkal tovább megy, hiszen ott mindig bontatlan bébiételt kaphatott a lurkó. Nem zárhatta le a két kanál híján teli üveget, így amikor a gyerek pár perc után újra megéhezett, csak egy bontatlan üveg bébiételből lehetett megetetni, az alig fél órával korábban kibontottat pedig a kukába kellett dobnia.

Az elalvási szokásokkal is voltak gondok, hiszen az egyik családnál egy CD-t kellett lejátszani a gyereknek, mielőtt az elalszik. A CD-n nem rádióslágerek voltak, hanem a szülők motivációs beszéde arról, hogy a gyerekük mennyire csodálatos, hogy ő egy sztár, és felnőttként csillagként fog ragyogni.

Egy másik három éves gyereknek mindig ugyanazt a Fleetwood Mac zenét kellett hallgatnia, vagy egy ronggyá nézett VHS-re rögzített koncertet néznie. A gyerek persze, hogy tojt rá magasról, így bébiszitterünk nem is erőltette rá, amit miután megtudtak a szülők, a bébiszittert elbocsátották.

Volt olyan is, amikor a szülők azt kérték, hogy órákon keresztül kocsikázzanak a gyerekekkel, akik csak ezzel a speciális módszerrel hajlandók álomra hajtani a fejüket. Persze bébiszitterünk nem fogadta meg a szülők tanácsait, a gyerekek pedig 10 perc alatt el is szundítottak a saját szobájukban, a saját ágyukban. Ennyi.