Ezzel a golyszlikra szerelhető eszközzel fokozható a férfiak nemzőképessége

/
/
625 megtekintés

A szerkezetet a zacsira kell eszkábálni, ami minihűtőként fokozza a férfiak gyerekcsináló képességét.

Mindössze 90 ezerbe kerül a lengyelek legújabb találmánya, amit a Cooltec nevű cég a meddőség megelőzése érdekében dobott piacra. A golyszlikra csatolható szerkezet lényege, hogy a testnél 1-2 fokkal kevesebb hőfokon tartsa a zacsit és a tojásokat, amiben sokkal tovább maradnak életképesek és nemzőképesek a női petesejteket megtermékenyítő “ebihalak”

Ugye eleve azért van a két golyó testen kívül, hogy a testhőmérsékletünknél valamivel alacsonyabb hőfokon maradjanak, ezáltal a bennük termelt hímivarsejtek tovább őrizzék meg nemzőképességüket. A CoolMen olyan mint egy fülhallgató, csak ezt nem a feji lokátorokra, hanem a lábközi csomagra kell helyezni és viselni 12-16 órán keresztül. Az egész kütyü úgy lett kitalálva, hogy napi viselet közben se legyen kényelmetlen, a tyúkbelek pedig ne üssenek át a gatyán és ne legyen ciki.

Az elektromos herehűtő azonban nem csak hűt, hanem plusz infókat is szolgáltat a viselőjének. Egy okostelefonos alkalmazással lehet az eszközt szinkronizálni és a hőfok mellett van benne lépésszámláló és szívritmus-figyelő opció is.