Ledöbbent a háromgyerekes férfi, akiről véletlenül derült ki, hogy születése óta steril

/
/
10025 megtekintés

Miután megtudta a férfi, hogy valójában sosem lehetett volna gyereke, arra volt kíváncsi, hogy a három lurkónak akkor mégis ki az apja.

A Mátrixban érezte magát egy brit férfi, aki egy véletlen vizsgálatnak köszönhetően tudta meg, hogy születése óta steril. Legalábbis ezt mondta azoknak az orvosoknak, akik megvizsgálták és közölték, tuti, hogy a három gyereke nem a sajátja, legalábbis nem genetikai értelemben.

A Walesben élő Richard Mason egyébként multimilliomos, volt felesége három fiúgyermeket szült neki, és csak 2016-ban, 8 évvel a válása után közölték vele az orvosok, hogy betegsége miatt képtelenség, hogy valaha is nemzőképes volt. A férfit cisztás fibrózissal diagnosztizálták, ami a családjában örökletesnek mondható.

A férfi kiröhögte az orvosait, amikor azok a termékenységét firtatták, mondván, biztosan tévednek, hiszen van három fiúgyermeke is. Később rá kellett jönnie, hogy az orvosoknak volt igaza, hiszen a betegsége valós, a kért DNS vizsgálatok pedig bizonyították, neki köze sincs a három gyerekhez, kivéve annyiban, hogy ő fizeti más helyett a busás gyerektartást.

Az üzletember persze, hogy pert indított felesége ellen, aki 10 évvel ezelőtti válásukkor 1,4 milliárddal lett gazdagabb, azóta pedig havonta szerény 1 millióval gyarapodik a gyerektartásos bankszámlája. A férfi nem csak a váláskor lenyúlt pénz szeretné visszakapni, hanem a hónapok és évek alatt fizetett gyerektartást is, valamint olyan per a célja, amilyet apasági csalás címszóval még sosem indítottak a szigetországban.

A férfi nem tágít, anyuka pedig eddig csak annyira volt hajlandó, hogy az évek alatt kapott összeg egy szerény töredékét fizesse csak vissza a volt férjének. Az üzletember még egyetlen dolgot szeretne tudni, hogy mégis ki a három fiú édesapja, és az az illető hol volt eddig, amíg ő fizetett helyette milliókat.