Ezeken az egyetemeken a légbevállalósabbak a csajok

/
/
7568 megtekintés

Hatalmas felháborodást keltett, amikor az egyik magazin lehozta azt a toplistát, amit azokról az egyetemekről készített, melyeknek a diákjai egy felmérés szerint a legkönnyűvérűbbnek bizonyultak a bulikban.

Ó azok az egyetemi bulik. Visszasírjuk. Tanulni nem szerettünk, de ha nem volt vizsgaidőszak akkor bizony szinte minden napra jutott egy kis móka. Ilyenkor folyt az alkohol és még az eminens diáklányok is elengedték a gyeplőt. Sok olyan apa szeme fénye kislány van, aki akkor szabadul ki először a szülői házból, és mivel megszűnik a napi kontroll, hajlamosak jobban kivetkőzni magukból. Nincs ezzel gond, majd megtanulják kezelni, ha nem akkor meg mennek haza az első év végén.

A lista egy japán magazin karácsonyi számában jelent meg és egy fiatal diáklány azonnal felháborodását osztotta meg róla közösségi oldalán, a poszt pedig hamarosan huszonnyolcezer reakciót váltott ki. A magazin végül nemrég bocsánatot kért az általa megsértettektől, a szóban forgó lapszámot azonban nem vonta vissza.

“Szeretnénk elnézést kérni, hogy érzékeny nyelvezetet használtunk arra, hogy felfedjük az olvasóinknak, hogyan kerülhetnek közelebb nőkhöz és, amiért csináltunk egy listát… valódi egyetemek neveivel… amivel esetleg megsérthettük az olvasókat”

Kattints a képre és nézd meg, hogy buliznak a diáklányok!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!