Mentő vitte el a férfit, aki egy karate iskolába menekülő nőt akart elrabolni

/
/
396 megtekintés

A férfi a nyílt utcán akarta elrabolni a fiatal lányt, aki egy karate suliba menekült támadója elől. A sztori vége sejthető.

Január első hetében letartóztattak egy férfit az észak-karolinai Charlotte városában, aki megpróbált elrabolni egy fiatal nőt a nyílt utcán. A 45 éves August Channing Williams az esti órákban próbálta az autójába tuszkolni a nőt, akinek sikerült kiszabadítania magát és elfutnia. Az egyik helyi karate iskolába menekült, de a támadója ide is követte őt.

A Bushiken Karate Charlotte Dojo nevű iskolában maradtak már éppen zárni készültek, az edzés utáni rendrakást végezték, amikor a fiatal lány a segítségüket kérte. Alig mesélte el a sztoriját, amikor a nagydarab férfi megjelent az ajtóban. Az iskola mestere, Randall Ephraim szólította meg a férfit, hogy mégis kit keres, vagy mit szeretne, mire a férfi határozottan közölte, hogy a nőt. A mester megkérte a férfit, hogy hagyja el az épületet, a hölgy láthatóan nem akar vele menni, de az agresszív férfi nem hallgatott a szép szóra.

Kitessékelés közben a nagydarab fickó rátámadt az oktatóra, aki úgy móresre tanította, hogy atámadót hordágyon vitték el a mentősök. Hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedett, arról nem szól a fáma, de minden bizonnyal megemlegeti a történteket.