Rakoncátlan kölyök ordítozta végig a nyolc órás repülőutat

/
/
358 megtekintés

A szülők sem voltak képesek lecsendesíteni a nyolc órás úton végig ugráló és torka szakadtából kiabáló gyereket.

Az egyik Németországból New York-ba tartó repülőgép utasainak igazán különleges élményben lehetett része a 8 órás út alatt. Az egyik rakoncátlan gyerek ugyanis annyira nem bírt magával, hogy az egyébként is megterhelő hosszú repülőutat konkrétan fejhangon üvöltötte végig.

A rémálom már akkor elkezdődött, amikor a család megérkezett a fedélzetre. A gyerek már ekkor elkezdte a sikoltozást, amit megfejelt az üléseken való ugrálással is. Az utasok még ekkor azt hitték, hogy a gyerek majd lenyugszik, de nagyot tévedtek. A fiú édesanyja kétségbeesetten próbálta elkérni valakitől a Wi-Fi jelszót, hogy a gyereket valami mesenézéssel lekösse, de a dolog nem, hogy célt nem ért, de a kisfiú idegeit még jobban felborzolta. Miután anyuka kísérlete kudarcba fulladt, már meg sem próbálta a fiút lenyugtatni, aki torka szakadtából ordítozta és hisztizte végig a nyolc órát.

Ha a repülőút egyébként nem lenne fárasztó, hát a kissrác tett róla, hogy mindenki elfásultan hagyja el a repteret a leszállás végén.