Szebb álmaid lesznek, ha ezen a kerek hátsón hajtod álomra a fejed

/
/
806 megtekintés

Nincs jobb annál, amikor egy kerek fenéken pihenve alusszuk át az éjszakát.

Az uraknak nem kell magyarázni, miért jó egy finom női hátsóba beledugni az orrunkat, majd édes álomba szenderülni. Ugyanez a helyzet egy emberes dekoltázzsal is, és mindegy nekünk, hogy melyik, csak legyen az egyik. Sokaknál mindkettő hiánycikk, ezért olyan terméket dobtak piacra, ami a popó témát legalább valamilyen szinten lefedi.

Az egyik cég fejébe ütött szöget a gondolat, és le is gyártotta a kerek fenékpárnát, ami a magányos szívek kedvenc alvótársa lehet. Megjelenése óta finomítottak a kialakításán, a puhaságán, valamint a cserélhető borításán, elkerülve a makacs testnedvek eltávolíthatóságát. Az alig pár ezer forintot kóstáló sunavánkos direkt úgy van kialakítva, hogy az ember arccal is el tudjon benne mélyülni, és még levegőt is kapjon. Nem csak a nyakad nem gémberedik el, de a két plüss farpofát markolászva teljesen olyan érzéssel merülsz álomba, mintha életed nőjét alváz-védőznéd kézzel.

A műfar ezeken kívül nem fingik nagyokat, mint eredeti megfelelője, biológiailag lebomlani képes anyagokból készült, tehát abszolút környezetbarát. Ha tehát az asszony nem minden esetben engedi a sajátját fekhelyként kihasználni, mindenképpen fektessünk be erre a hasznos találmányra.