Kendall Jenner annyira pőre, hogy lefagyott tőle az instagram

/
/
6522 megtekintés

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

Kylie Jenner arról híres, hogy ő a Kardashian-nővérek, Kim, Khloe és Kourtney féltestvére, azonban Ő nem elégszik meg ennyivel, szeretne valamit tenni az asztalra, ezért előszeretettel hajigálja le magáról a textilt.

Kendall a Vogue címlapján pózolt legutóbb, ennek apropóján készült róla néhány egészen finom fotó. A 23 éves Jenner egyébként a legjobban fizetett modell volt a tavalyi évben, kíváncsiak lennénk, a Vogue mekkora összeget szurkolt le, hogy megváljon a textiltől. Mert ugye van az a pénz, főleg a mai világban. 

View this post on Instagram

We’re obsessed with ‘OSSESSIONE. The many faces of Kendall’ 🛁 starring @kendalljenner by #mertandmarcus @mertalas @macpiggott styled by @kjeldgaard1 @streetersagency 🛎✨ On Newsstands Tuesday February 5th. Stay tuned ➡️ to see more. Full credits: #KendallJenner @thesocietynyc Editor in chief @efarneti Creative director @gb65 Casting directors @pg_dmcasting and @samuel_ellis @ DM Fashion Studio Make-up @isamayaffrench @streetersagency Hair @sydhayeshair @artandcommerce Manicure @kelly_shenton_nails Prop stylist @andrea_stanley_ @streetersagency Colourist @robenorm On set @acrossmediaprod Executive producer @leonardpetit Production manager @shotbysilv Post production @ Dreamer

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on

és a hab a tortán, ami szembe megy minden insta szabállyal: