Megérkezett a Bosszúállók: Végjáték új előzetese

/
/
2354 megtekintés

Várható volt, hogy az év legnézettebb sporteseményének félidejére a Marvel is készül egy meglepetéssel, és annak rendje és módja szerint meg is érkezett egy új Captain Marvel előzetes, valamint kapott egy trailert a készülő Bosszúállók mozi is.

A Marvel noha sokáig húzta az agyunkat a Bosszúállók: Végjáték legelső előzetese kapcsán, – amelyet aztán alaposan ki is elemeztünk – azonban az áprilisi premierhez közeledve végre kezd megtörni a jég a stúdió elképesztő titoktartását illetően, hiszen a Végjáték Superbowl szpotja rengeteg eddig még nem látott jelenetet tár a szemünk elé, hogy ezzel együtt viszont ismét egy rakatnyi megválaszolatlan kérdést hagyjon maga után.

A depresszív pillanatokkal ezúttal sem spóroltak az alkotók, viszont a legelső kedvcsináló teljes reménytelenségével ellentétben a hősök itt már tényleg a mindent eldöntő Végjátékra készülődnek, hiszen Thanos csettintése után a Bosszúállóknak már nem maradt túl sok vesztenivalója. Elvégre, ha a világot nem is tudták megvédeni, az ziher, hogy bosszút állnak.