Az év legjobban várt horrorfilmje egyből négy előzetessel tépázza az idegeinket

/
/
4232 megtekintés

Az Oscar-díjas Guillermo Del Toro elhozza nekünk a legfélelmetesebb történeteket.

Ritka az, mikor egy ijesztő alkotást ennyire reklámoznak, és ez csak azt jelentheti, hogy a stúdió hatalmas potenciált lát benne, és azt akarja, hogy mindenki lássa már most, mennyire király filmet hoznak nekünk. A Scary Stories to Tell in The Dark, azaz Félelmetes történetek, amiket a sötétben mesélhetünk Amerika egyik leghíresebb horror könyve, ami igaz, hogy főleg gyerekeknek készült, de mindenki szerint hátborzongató. Az író, Alvin Schwartz összegyűjtötte benne azokat a városi legendákat, amiktől a leginkább kitör minket a frász, ráadásul Stephen Gammell illusztrációi olyan durvák benne, hogy egyenesen rémálmokat okoznak.

A történet szerint pár fiatalnak szembe kell nézniük a legnagyobb rémálmaikkal, hogy megmentség a városukat, ahol több haláleset is történt az utóbbi időben. Szóval így lesz több horror mese egybegyúrva, hogy mindenki találjon benne valamit, amitől majd kirázza a hideg.

A Scary Stories to Tell in The Dark c. rettenetesen várt horrorfilmet André Øvredal rendezi, akinek még a Trollvadászt és a Boncolás című remek, félelmetes alkotást is köszönhetjük, szóval jó kezekben lesz ez a milliók által kedvelt könyv adaptációja, az biztos.

Amerikában elvileg augusztus 9-én érkezik a film, és valószínűleg hozzánk is akörül érkezik majd.