Négy éve gyakoroltak a gyerekcsinálással, mire rájöttek, hogy rossz lyukon próbálkoznak

/
/
13590 megtekintés

A fiatal párt az orvosok világosították fel, hogy kissé hiányosak az anatómiai ismereteik.

Nem hozták nyilvánosságra annak a fiatal kínai házaspárnak a nevét és a fotóit, akik egész hihetetlen problémával fordultak orvoshoz. A 24 éves nő és 26 éves férje közel négy évig aktívan próbálkozott a gyerekcsinálással, mire jobbnak látták szakembert is bevonni a sikertelenségek megmagyarázására. Az orvosuk teljesen ledöbbent, amikor apróbb faggatózás után fény derült a rejtélyre.

 

A nőgyógyász először a fiatal pár nemi életéről kérdezősködött, ahol a feleség nyílt őszinteséggel vallotta be, hogy számára kész tortúra a nemi életük, ami néha annyira fáj, hogy attól ordítani tudna. A doki először valamiféle altáji szűkületre gyanakodott, de a vizsgálatok során semmi rendellenességet nem talált. A fiatal párról végül kiderült, hogy anatómiai és biológiai ismereteik igencsak hiányosak, hiszen 4 éven át végig a hátsó bejáraton keresztül próbálkoztak a babagyártással.

Valahogy az egyes bejáratig sosem jutott el a férj, amiről kiderült, hogy teljesen érintetlen, vagyis a feleség totálisan szűz.