Falatnyi bikiniben búcsúzott a magyar énekesnő

/
/
14549 megtekintés

Az énekesnő éppen nyaral és úgy gondolta, hogy a pihenést egy remek képpel zárja le, amit ezúton is köszönünk neki.

Singh Viki pár napig barátnőjével együtt a mesés Kanári-szigeteken pihent, ahonnan rendszeresen osztott meg jobbnál jobb fotókat a közösségi oldalán. Az énekesnő természetesen nemcsak a tájat fotózta, hanem magát is. A kommentekben sokan felajánlották, hogy szívesen leporolják azt a kerek popeszt.

“Az utolsó fürdőrucis fotó, hiszen holnap reggel indulunk haza. Lehet, hogy nem hiszitek el, de ez volt életem első igazi nyaralása! Utoljára apukámmal utaztam kislány koromban nyaralni, azóta mindig csak dolgozni (forgatni/ énekelni) mentem külföldre, és anyagilag sem álltam úgy soha, hogy megengedhessek magamnak egy hetet egy ilyen csodálatos helyen” – kezdte a bejegyzést.

“Az elmúlt 2 év hozta meg nekem mindezt. Köszönöm a szerelmemnek, aki 2 éve van mellettem, részese és oka annak, hogy szárnyalhatok! És hálás vagyok a csapatomnak, hogy szeretnek, hisznek bennem és mindenben támogatnak. Amint hazaértem, rengeteg új és szuper dolog vár rám, amikbe most újult erővel, kipihenten, feltöltődve vethetem bele magam!” – írta.

View this post on Instagram

Az utolsó fürdőrucis #grancanariafoto 👙🌴📷 hiszen holnap reggel indulunk haza… lehet, hogy nem hiszitek el, de ez volt életem első igazi nyaralása!! Utoljára apukámmal utaztam kislány koromban nyaralni, azóta mindig csak dolgozni (forgatni/ énekelni) mentem külföldre, és anyagilag sem álltam úgy soha ,hogy megengedhessek magamnak egy hetet egy ilyen csodálatos helyen… 🤷🏽‍♀️ Az elmúlt 2 év hozta meg nekem mindezt!!! Köszönöm a szerelmemnek, aki 2 éve van mellettem, részese és oka annak, hogy szárnyalhatok!! ❤️ És hálás vagyok a csapatomnak ( Lacinak a menedzseremnek , Verának az ő “jobbkezének” és Cintinek a sajtósunknak) hogy szeretnek , hisznek bennem és mindenben támogatnak!! Amint haza értem rengeteg új és szuper dolog vár rám, amikbe most újult erővel , kipihenten , feltöltődve vethetem bele magam!!! ❤️❤️✌🏽 #ezerpuszi mindenkinek innen #amadoras ról!! ( kicsit homokos a popóm🤭😎😜🙈) 🌴🌊👸🏽❤️😘😘😘 #gohome #tomorrow #grancanaria #beachgirl #hungariangirl #singer #laspalmas @calzedonia 👙

A post shared by S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on

View this post on Instagram

👙😎 #beachgirl 🥰✌🏽

A post shared by S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) on